Facaderenovering i Roskilde, Køge og København

Fugefræsning og højtryksspuling

Er fugerne i facaden blevet grimme og porøse, så kan en renovering virkelig forskønne facaden og mindske dit varmetab. Nye fuger på en facade giver ofte et imponerende resultat. Storm Sandblæsning har solid erfaring med facaderenovering ved hjælp af fugefræsning og højtryksspuling.


Sådan fugefræser Storm Sandblæsning

Når man skal have nye fuger, skal de gamle først fræses bort. Denne del af arbejdet kræver stor forsigtighed for ikke at beskadige teglsten m.m. Samtidig skal den gamle fuge fjernes i hele mellemrummet mellem teglstenene for at skabe det bedste grundlag for resultatet. Storm Sandblæsning er eksperter i denne proces!

Efter udkrasningen spuler eller blæser vi rent for støvrester, så den nye fuge kan binde ordentligt. Vi bruger kun det bedste udstyr for at sikre høj effektivitet og kvalitet. Og vi rengør løbende med et støvsugeranlæg for at undgå støvgener. Vi efterlader altid tingene pænt og ryddeligt.


Ring og få et uforpligtende tilbud

Ring og få en uforpligtende snak for at finde den rigtige løsning til den rette pris. Vi er meget konkurrencedygtige på prisen. Kontakt Storm Sandblæsning på tlf.: 22 57 49 25.